Vi tilbyr alle nye spillere en gratis spilleautomat Cyrus the Virus uten å måtte laste ned noe fra nettet prøvetiden

Hjem » Blackjack » Cyrus the Virus
Cyrus the Virus

Cyrus the Virus er en norsk automat på nett hvor du kan vinne stort på nett på en relativt kort tid ved å delta nå.

Norske spilleautomat på nett mulig å spille på nå

Ved å spille Cyrus the Virus spilleautomat kan du spille forskjellige varianter av spilleautomaten og vinne store penger! Vi lar deg prøve våre spilleautomater gratis så du skjønner hvordan det gjøres, og du vil fremdeles spille med ekte penger. Du kan slik bli bedre og ha større sjanse til å få suksess med våre spilleautomater! Vi har stor tillit til våre nettspill.

Vi har en stor vinningsprosent, og vi syns det er fantastisk å glede våre brukere med gledesspredende vinninger. Vår spilleautomat Cyrus the Virus ble brukt første gang i 2009 og våre spillere har elsket den siden første spinn. Det er ikke noe sjokk at våre spillere har elsket våre norgesautomater siden første øyeblikk, da virus, vitenskap er noe som har fascinert gamerne i lang tid.

Etter flere år med positive meldinger fra våre gamblere har vi utviklet en fantastisk spilleautomat vi er stolte av å tilby våre spillere

Cyrus the Virus har en perfekt innovativ nettside og inneholder et unikt system av 5-5 og 10-linjer. Andre komponenter av onlinecasinoet er blant annet

  • tilgjengelig Wild-symbol (erstatter andre symboler for å hjelpe deg til lage en komplett symbolsekvensk som gjør at du vinner)
  • utilgjengelig Scatter (gir deg noen ekstra spinn)
  • tilgjengelig Autoplay-alternativ (gir deg muligheten snur 5-ene uten å måtte stoppe)
  • utilgjengelig Bonusrunde (gir deg bonuser)

Skaperen av spilleautomaten, Yggdrasil Gaming, har sendt ut mangfoldige tema-baserte norgesautomater med høy suksessrate. Dette ganske enkle spilleproduktet kan lett brukes av alle og enhver, og du kan spille dette spillet når som helst på døgnet. Spilleautomaten Cyrus the Virus tilbyr nå freespins så du kan teste spilleautomaten og bli en av våre mange glade kunder.