Spill den flotte spilleautomaten Ace of Spades nå

Hjem » Blackjack » Ace of Spades
Ace of Spades

Ace of Spades er en unik og innovativ spilleautomat med flere forskjellige spilltemaer med høy brukervennlighet og mange ulike pengepremier. Vi er stolte av å kunne tilby våre brukere et morsomt nettspill som kan brukes når som helst. Du kan teste vår demo-versjon gratis på nett nå uten å måtte laste ned noe på nettet. På nettsiden kan du kose deg med våre nettspill, og se selv hvor gøy det kan være!

Den norske spilleautomaten Ace of Spades har i sin korte tid på spillmarkedet vist seg å være et klart valg for våre kunder. Våre kunder gir oss igjen og igjen positive tilbakemeldinger på at vårt nettspill er en av markedets beste casino som gjør brukeropplevelsen til en lek.

Den engelske versjonen av nettspillet Ace of Spades har vist seg og være en minst like stor suksess i utlandet som Ace of Spades har vært her hjemme.

Vi har en veldig høy vinningsprosent, og vi syns det er fantastisk å glede våre risktakere med massive premier. Vår spilleautomat Ace of Spades ble tatt i bruk første gang i 2012 og våre brukere har kost seg med den siden første gang de tok den i bruk. Det er ingen overraskelse at våre spillere har beundret våre spilleautomater siden første bruk, da classic, spillkort er et tema som har fått oppmerksomhet fra gamblere i lang tid.

Spillet har også flere funksjoner det kan være lurt å lære seg før man gambler

Ved å prøve Ace of Spades spillmaskin kan du spille forskjellige varianter av spilleautomaten og vinne store penger! Vi lar deg spille på våre online spill gratis så du får taket på det, og du vil fremdeles spille med ekte penger. Du kan slik bli bedre og øke sjansene til å vinne! Vi har stor tro på våre norgesautomater, deres kvalitet og programmering, og er sikre på at du vil like våre produkter - både for underholdningen og de potensielt store pengepremiene!

Siden 2012 har vi stolt tilbudt våre kunder en morsom gamblingopplevelse. Etter årevis med positiv feedback er vi sikre på at vårt classic, spillkort-tema er en stor del av det som gir en underholdende aktivitet til våre spillere.

En av delene av norgesautomaten er blant annet

  • tilgjengelig Wild-symbol (erstatter andre symboler for å hjelpe deg til lage en komplett symbolsekvensk som hjelper deg å vinne)
  • utilgjengelig Scatter (skrur på gratis spinn)
  • tilgjengelig Autoplay-alternativ (gir deg muligheten til å fortsette spillet uten å rotere)
  • utilgjengelig Bonus (gir deg ekstra premier)